Mijn speciaisaties

Voor een standaard pedicure behandeling, een mooie gellac op uw teennagels of een heerlijke verwen pedicure kunt al bij mij terecht.

Vanaf Juli 2017 kunt u ook bij mij terecht voor de diabetischevoet, de reuma voet, en alle andere risicovoeten. Tevens plaats ik dan nagelbeugels, doe ik nagelreparaties en maak ik ortheses.

SPA PEDICURE!

Spa pedicure voor de voeten en onderbenen.

Een weldaad voor uw voeten bestaande uit:

-voetenbadje

-knippen en verzorgen van de nagels en de nagelomgeveing

-scrub

-massage

-masker

-verzorgende lotion

-indien gewenst een lakje op de teennagels.
 

Spa pedicure de luxe

Dit is een combinatie van een standaard behandeling en een Spa pedicure.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.